TOP 10 - toevoegingen

Ik wil een EMS training volgen:

EMS Training in
Amsterdam


We hebben 5 EMS-Studios voor Amsterdam en omgeving gevonden


Trein in Amsterdam EMS?

Meer informatie over: Amsterdam

Amsterdam – Nederlandse hoofdstad

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. Het staat bekend om zijn artistieke erfgoed, een enorm stelsel van kanalen en smalle huizen met gevels die dateren uit de zogenaamde Gouden Eeuw van de stad in de 17e eeuw. Het Museumkwartier herbergt het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum voor Moderne Kunst. Fietsen maakt deel uit van de stadscultuur, daarom wordt het stadsbeeld gekenmerkt door talrijke fietspaden.

Hoogtepunten uit Amsterdam

Vondelpark - De Amsterdamse tuin, Prinsengracht - De mooiste gracht van Amsterdam, Van Gogh Museum´s Wereld grootste Van Gogh-collectie, Rijksmuseum - Kunstschatten in het prachtige gebouw, A´DAM Lookout - Adembenemend uitzicht op Amsterdam, Wallen - De zondige Mijl tussen de grachten, Jordaan - De mooiste wijk van Amsterdam.

Wat betekent EMS-training in Amsterdam?

Amsterdam was een van de eerste centra voor EMS-trainingen. De hoofdstad lijkt een snelle factor te zijn bij het bevorderen van EMS-training. Het dagelijkse leven van Amsterdamer is niet alleen hectisch, maar wordt ook gekenmerkt door tijd en moeite, soms is er gewoon niet genoeg ruimte voor sport en vrije tijd, de focus ligt hier vooral op: werk, gezin en kinderen; de verantwoordelijkheid die het leven vormt. Omdat de EMS-training komt zoals geroepen, minimale tijd voor maximaal succes en vooruitgang, kan je meteen de EMS-training achter de oren pakken als antwoord! Of niet? Nee, de perfecte EMS-training is niet alleen in Amsterdam, want ook bestaat er de persoonlijke training en uw eigen persoonlijke EMS-trainer. De persoonlijke EMS-trainer is niet alleen beschikbaar in elke Amsterdamse EMSstudio, maar ook als een onafhankelijke EMS-personal trainer voor thuis. Maar daarover nu meer.

Bereik uw doelen met EMS-training, ook in Amsterdam

Zitten we dicht bij uw doel: magerder worden, spieren opbouwen, uw rug versterken, of energieker worden? Voordat we samen een proef met EMS gaan doen, komt er een gesprek waarin je ons je probleemgebieden, klachten of zelfs je wensen vertelt. Het mooie is dat je niet alleen je doelen kunt bespreken met de trainer in Amsterdam, maar ze ook kunt aanpakken.

EMS biedt vele mogelijkheden en voordelen:

  • Compacte lichaamstraining
  • Snel en simpel in 20-25 minuten
  • Vermageren / spieropbouw mogelijk


Je trainer geeft je voedingsadviezen en traint je minstens één keer, maximaal twee keer met EMS in je regio Amsterdam. Maak je geen zorgen, de innovatieve technologie achter EMS is niet gevaarlijk en wordt al behoorlijk erkend in de geneeskunde. Met de gerichte stimulatie van de spieren op dat moment werden atleten getraind in de revalidatie, die na een blessure fysiek beperkt waren. Het doel was om spieren te behouden en op te bouwen. Deze techniek wordt vandaag ook gebruikt voor onze EMS-training van 20 tot 25 minuten. Het opbouwen van spieren, het vergroten van je uithoudingsvermogen en maximale kracht is net zo goed onderdeel van de aanpak als bij de zwangerschapsregressie bij vrouwen.op emsstudios.nl u kunnen interesseren Top problemen:Partner van EMS-apparaten:

Samenwerkingspartner van EMS apparaat Easy-Motion-Skin     Samenwerkingspartner van EMS apparaat E-Fit     Samenwerkingspartner van EMS apparaat XBody Samenwerkingspartner van EMS apparaat stimawellems
Imprint & privacy // copyright 2012 - 2018 - emsstudios.nl