Ik wil een EMS training volgen:

emsstudios.nl > EMS-Magazin


Wat kan EMS doen? Via elektrische spierstimulatie naar sixpack / buikspieren?
... Ik train hier EMS !

Wat kan EMS doen? Via elektrische spierstimulatie naar sixpack / buikspieren?

Hoe EMS werkt en waaraan moet worden gedacht tijdens de training.

EMS is een nieuw ontdekte trainingsmethode die tijdens de training gerichte elektrische schokken gebruikt om de spieren van het lichaam te samentrekken.

Deze trainingsmethode wordt gekenmerkt door een hoog calorieverbruik, vooral in de eerste fase na de training. Dankzij deze hoge caloriewaarde is de EMS-training, zelfs na de training, vooral geschikt voor gewichtsverlies en vetverbranding. Dankzij de gerichte stimulatie van geselecteerde spierdelen, is het dus mogelijk om gebieden zoals de buik, dat wil zeggen het toekomstige sixpack, op te bouwen, vorm te geven en te definiëren, waarbij de training vergezeld gaat van spanningspieken. Omdat verschillende elektroden zijn bevestigd aan de verschillende lichaamsregio´s, kan de sterkte van de individuele stroomstoten ook worden geregeld en geregeld wanneer nodig en gedetecteerd.

Gericht gewichtsverlies door EMS-training

Naast het positieve effect van selectief aandacht besteden aan lichaamsdelen door elektrische spierstimulatie tijdens inspanning, werkt de workout met EMS ook veel effectiever dan zonder. Verschillende studies hebben al aangetoond dat met name de buikspieren, maar ook andere spieren, in een zeer korte tijd sneller groeien, als men krachttraining met stroompieken ondersteunt.

Moeten er aanvullende factoren worden overwogen of is EMS op zichzelf voldoende?

Zoals met alle andere vormen van spieropbouw of vermindering van lichaamsvet, gaat het meestal niet alleen om training alleen. Er zijn ook andere factoren die een grote rol spelen bij het behalen van het six-pack -doel. Voor gewichtsverlies is het belangrijk om aandacht te besteden aan uw dieet en meer calorieën te verbranden dan in te nemen - u moet weten wat uw dagelijkse calorie-inname zou moeten zijn.

Omdat het waar is: zelfs als u wilt afvallen, is het nadelig om meer dan 500 kcal minder te nemen dan de dagelijkse vereiste hoeveelheid. Ook bij het opbouwen van spieren moet het lichaam in toenemende mate worden voorzien van bepaalde stoffen om de spiermassa optimaal en zo snel mogelijk te vergroten. Er moet speciale aandacht worden besteed aan een eiwitrijk dieet om een six-pack met EMS-training te krijgen. Net zo belangrijk als regelmatige lichaamsbeweging en goede voeding is om aandacht te besteden aan de rustperioden tussen en tussen de eenheden om geschikte regeneratie voor het lichaam en vooral de spieren te bieden.

Meest gelezen artikels EMS


EMS nieuws en artikelen

We hebben momenteel nieuws EMS op training in ons magazine! Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste achtergronden op EMS en EMS.


  EMS Trefwoorden  share it

  Wat zijn de voordelen van EMS training?


  3 uur sporten binnen 20 minuten
  1.3 uur sporten binnen 20 minuten  Spieren trainen zonder zware gewichten
  2.Spieren trainen zonder zware gewichten


  Trainen met een personal trainer
  3.Trainen met een personal trainer

  Trainen zonder belasting op de gewrichten
  4.Trainen zonder belasting op de gewrichten
  Snel en direct voelbaar resultaat
  5.Snel en direct voelbaar resultaat

  In een korte tijdspanne sterker worden
  6.In een korte tijdspanne sterker worden  Partner van EMS-apparaten:

  Samenwerkingspartner van EMS apparaat Easy-Motion-Skin     Samenwerkingspartner van EMS apparaat E-Fit     Samenwerkingspartner van EMS apparaat XBody Samenwerkingspartner van EMS apparaat stimawellems
  Imprint & privacy // copyright 2012 - 2018 - emsstudios.nl