Ik wil een EMS training volgen:

emsstudios.nl > EMS-Magazin


De proeftraining / proefles: EMS Training testen en proberen
... Ik train hier EMS !

De proeftraining: EMS Training testen en proberen

Heel weinig mensen durven het te vragen, en toch bieden de meeste studio´s het aan: proeftraining of zelfs gratis proeftraining.

We doen het gewoon! Bij ons kies je simpelweg je favoriete studio en wij regelen of vragen een proeftraining met de aanbieder voor u. We hebben vaak de mogelijkheid om snel en eenvoudig een proefsessie te regelen! De meeste aanbieders reageren binnen enkele minuten tot uren, meestal dezelfde dag!

Waarom zou men een EMS Training moeten uitproberen?

Tot nu toe heb je het gedaan. En misschien heb je al een studio gevonden om de hoek, misschien zelfs via onze site. Nu is het alleen aan jou om dichter bij het EMS-onderwerp te komen en dat is waar emsstudios.nl zich specialiseert: we willen je naar een studio van je keuze brengen, in het beste geval met een proefopleiding. EMS lijkt in eerste instantie erg modern. Er schieten hier en daar veel studio´s op de loer.

Aanbieders lokken met koopjes en verslaan ook jouw argumenten! Maar van wie moet je tegenwoordig iets kopen? Er is eigenlijk de kans is om het uit te proberen, toch? Ervaar wat anderen u niet kunnen leren - de praktische lessen, de daadwerkelijke training met het EMS-apparaat ter plaatse. Krijg een indruk van wat een studio te bieden heeft. Houd ik van de manier van trainen? Wat wordt aangeboden en hoe word ik begeleid door de training? Veel vragen doen zich van tevoren voor, anderen komen naar voren tijdens de training zelf. Omdat het perfect is, vraag het gewoon plaatselijk!

Durf met EMS te trainen!

Met het aanvraagformulier in elk studioprofiel op onze site, hebben we de mogelijkheid gecreëerd om de door u gekozen studio in de kijker te zetten. Hoe is het personeel? Zijn er douches? Welke indruk geven de trainers ter plaatse, zijn de trainers gekwalificeerd en welk programma biedt u aan? Wat is het comfort en welke trainingsopties behalve EMS worden nog steeds aangeboden in de studio? Is er Pilates, Powerplate of TRX? Kunnen de trainers ook een voedingsplan opstellen of heb je tips voor het ideale programma om af te vallen? Je moet weten dat veel EMS-studio´s meer bieden dan alleen het normale EMS - meer comfort, meer training en meer mogelijkheden voor je conditie. Hoewel u dit meestal direct via de website kunt achterhalen, zijn de overzichtsopties hier ook beperkt.

Dat is waarom: testen ter plaatse, zodat u uw eigen oordeel kunt vellen over de studio. Het is zelfs echt aan te raden om een proefopleiding in het EMS-gebied te doen. Omdat de EMS-training een kwestie van smaak is. Het tintelende gevoel op de huid of spiertrekkingen voelt niet prettig aan. Dat is waarom je minstens een keer een proef moet doen, al is het maar uit nieuwsgierigheid. Elke coach die dit gebied kent, zou altijd een proefsessie aanbevelen. Het is moeilijk om het gevoel te beschrijven omdat iedereen zich anders voelt. Dat is waarom ons advies - je moet het echt ervaren.

Direct EMS-training regelen

Als je een studio bij jou in de buurt hebt gekozen en je klaar bent voor een training, probeer dan een tweede. Als je het niet leuk vindt of als je een wens hebt, neem dan contact op met de studiomanager. Met 99,99% zijn de studio´s toegewijd aan uw feedback en zijn ze dankbaar voor suggesties voor verbetering om de training en het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. In talloze tests hebben we kunnen ervaren dat de prijs nog steeds iets te doen is. De particuliere EMS-studio´s bieden hier en daar een kleine korting.

Meest gelezen artikels EMS


EMS nieuws en artikelen

We hebben momenteel nieuws EMS op training in ons magazine! Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste achtergronden op EMS en EMS.


  EMS Trefwoorden  share it

  Wat zijn de voordelen van EMS training?


  3 uur sporten binnen 20 minuten
  1.3 uur sporten binnen 20 minuten  Spieren trainen zonder zware gewichten
  2.Spieren trainen zonder zware gewichten


  Trainen met een personal trainer
  3.Trainen met een personal trainer

  Trainen zonder belasting op de gewrichten
  4.Trainen zonder belasting op de gewrichten
  Snel en direct voelbaar resultaat
  5.Snel en direct voelbaar resultaat

  In een korte tijdspanne sterker worden
  6.In een korte tijdspanne sterker worden  Partner van EMS-apparaten:

  Samenwerkingspartner van EMS apparaat Easy-Motion-Skin     Samenwerkingspartner van EMS apparaat E-Fit     Samenwerkingspartner van EMS apparaat XBody Samenwerkingspartner van EMS apparaat stimawellems
  Imprint & privacy // copyright 2012 - 2018 - emsstudios.nl