TOP 10 - toevoegingen

Ik wil een EMS training volgen:

EMS-apparaten en EMA-apparaten - stationaire of draadloze training

Hier presenteren we EMS-apparaten en streampakken van alle soorten

Hier vindt u alle gangbare EMS & EMA-apparaten, draadloos of niet. Het maakt niet uit wat u zoekt... het EMS-apparaat voor thuis, of een professioneel studio apparaat van fabrikanten zoals Easy Motion Skin, Bodytec, Amplitrain, Loncego Enz. Informeer jezelf over fabrikant, apparatuur en design. Draadloze en stationaire apparaten zijn beschikbaar voor ruwe classificatie. Voor het thuisgebruik zijn er goedkope EMS en EMA-apparaten, tientallen apparaten die je een eenvoudige EMS opleiding thuis geven.

U heeft meer informatie nodig of zoekt een Distributeurs in uw buurt? Geen probleem: Klik op de fabrikant of het apparaat dat u interesseert en wij zullen u de informatie verstrekken, of u een contact toesturen als u geïnteresseerd bent. We hebben verschillende filteropties hier, zodat u zelf iets kan zoeken. Niet kopen, maar huren? U wilt een EMS Of EMA apparaat huren? Ook hier hebben we verschillende fabrikanten die hun apparatuur uitlenen voor een bepaalde tijd! Meld je aan bij ons ...
Welkom in de wereld van EMS-apparatuur, misschien zelfs binnenkort uw eigen EMS pak?!

Het klassieke EMS-Kostuum uit de fysiotherapie is bedraad. Hier worden de elektroden bediend met een bedieningspaneel en de EMS opleiding wordt hier opgevolgd. Nog verder ontwikkelde pakken zijn draadloos, met een Blutooth-verbinding of zelfs met een WiFi-verbinding voor meer bereik. Deze apparaten worden gewoonlijk gecontroleerd via app, d.w.z. dat via een toepassing op de mobiele telefoon, de controle van de elektroden digitaal wordt gedaan.

Het maakt niet uit of het om draadloze vrijheid of "Safety First" veiligheid met kabels gaat: vind uw studio, klant pak of persoonlijke Het pak van EMS Voor individuele EMS training.

Er zijn fabrikanten die zijn opgenomen in het EMS-pak tot 14 elektrodenparen. Hierdoor kunnen tot 14 spiergroepen, of 28 individuele lichaamsregio's, worden opgeleid op hetzelfde moment: ver buiten de klassieke Spierstimulatie. De extra elektroden kunnen, bijvoorbeeld aan de kuiten, het opperarmbeen of de deltavormige spieren worden vastgemaakt. Het EMS-Kostuum kan zo Fullbody Training geven.

We hebben in het begin iets SafetyFirst en draadloos genoemd?! Ja, er is een initiatief van sommige fabrikanten die de voorkeur geven aan de bedrade EMS training genaamd SafetyFirst, meer veiligheid bij EMS! Natuurlijk, de actie gaat om meer dan alleen het apparaat. Deze SafetyFirst Campagne behandelt het volledige proces van de opleiding van EMS. d.w.z. voorbereiding van de opleiding van EMS, afstand tot de trainer, de trainer-opleiding, evenals de procedure vóór, na en tijdens de opleiding. EMS is een serieuze sport, het moet worden opgemerkt dat sommige kabel-gebonden fabrikanten in het EMS-Kostuum bepaalde stopmechanismen hebben om de opleiding onmiddellijk te onderbreken in geval van een noodsituatie.

Wat is het belangrijkst in EMS-SUIT of EMS-apparaat: het moet comfortabel, flexibel en niet geurend zijn!

Sommige elektrische pakken hebben een ultra dunne kabelgeleider, die de noodzakelijke comfortabele draagcomfort en veel mobiliteit biedt tijdens de training. Laten we een klassiek probleem van de oudere Westen aansnijden - u “Stinkt”. Er zijn gelukkig pakken en gebruikte stoffen die niet ruiken en zich aanpassen aan de figuur, maar toch zijn zij – vooral door versterkingen in sommige regio's – absoluut scheurbestendig. Het EMS-Kostuum heeft: hoge efficiëntie voor studio- en individuele toepassingen. We onderscheiden drie categorieën: kleine apparaten, apparatuur voor studiogebruik en voor privé-en/of thuistoepassing. Met het prive-apparaat heb je meestal een Full Body EMS kostuum aan, zonder EMS ondergoed onder. De Elektroden zijn dus niet uitwisselbaar. Het meest ééndelige privékostuum, aan de andere kant, wordt gekenmerkt door een aangename lichtheid, door het elastische pak en is dus zeer aangenaam en stevig. In het studiokostuum zijn de elektroden gewoonlijk individueel vervangbaar, of door de fabrikant of reparatiedienst. Zo moet niet het gehele EMS-Kostuum worden uitgewisseld. Het kabelboom-systeem is ook bij de Studiovariant volledig vervangbaar voor de meeste fabrikanten. Bovendien zijn de gordelsystemen voor het bovenste en onderste deel, alsmede de Pogurt verkrijgbaar in verschillende maten.

Eenvoudig gebruik: koop... lees... Start

90% van alle providers op onze sites maken het gemakkelijk voor de klant: in de productversies kunt u al kiezen voor een EMS pak in uw maat. We zijn blij om u te adviseren en uw contactgevevens aan de desbetreffende fabrikant te geven na de raadpleging. U bent reeds goed geïnformeerd en wil enkel een korte product aanbeveling of u hebt slechts een kleine definitieve vraag en gaat enkel over te kopen? Perfect, we staan ook in dit geval klaar voor u!

EMS-kostuum en gadgets online kopen

Interesse in een EMS-kostuum via het internet kopen is de afgelopen maand zeer gegroeid. Maakt niet uit of het voor het thuisgebruik, voor in de studio of voor bij de fysio-therapie is. In het algemeen is de interesse sterk gegroeid in zogenaamde fitness helpers zoals EMS apparatuur,  Tens-apparaten, armbanden, fitnesshorloges, of kleding of zelfs veelbelovende apps die allemaal de markt te veroveren. Om een blik op het te houden, tonen we een overzicht van apparatuur voor thuisleveringen, Studiogebruik of de Fysio-therapie! De markt van EMS groeit en groeit niet alleen door talrijke studies, maar ook door het snelle succes van de leden in de studio's. Als u op zoek bent naar een studio in de buurt of zou willen doen een EMS training met een speciale EMS-kostuum moet u zeker een bezoek brengen aan het emsstudios.nl platform. Emsstudios.nl is zonder twijfel het platform voor diegenen die geïnteresseerd zijn in EMS. Naast talrijke redactionele bijdragen en actuele rapporten is het ook mogelijk om een poeftraining bij te wonen. Gewoon zoeken, vinden en trainen. In ieder geval wordt EMS erkend en bewezen door atleten, therapeuten en de normale consument. In aanvulling op EMS-apparatuur, is er een andere vorm van Spier stimulatie apparaten, zogenaamd TENS apparaat of combinatie apparaten, die beide types bevatten. Tens apparaten zijn meestal kleiner en vinden toepassing in de fysiotherapie zonder opleiding, zoals bij EMS.
Partner van EMS-apparaten:

Samenwerkingspartner van EMS apparaat Easy-Motion-Skin     Samenwerkingspartner van EMS apparaat E-Fit     Samenwerkingspartner van EMS apparaat XBody Samenwerkingspartner van EMS apparaat stimawellems
Imprint & privacy // copyright 2012 - 2018 - emsstudios.nl