Ik wil een EMS training volgen:

emsstudios.nl > EMS-Magazin


Uw EMS-training thuis
... Ik train hier EMS !

Uw EMS-training thuis

Waar moet ik rekening mee houden wanneer ik thuis EMS wil trainen?

Natuurlijk kan de EMS-training ook thuis worden gedaan, maar je moet aandacht besteden aan de professionele ondersteuning van een trainer of je laten begeleiden door iemand die al ervaring heeft met deze specifieke training en over de nodige expertise beschikt.

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos: Als je niet naar de sportschool of de EMS-studio wilt voor EMS-training, kun je een nieuw of gebruikt EMS- of TENS-apparaat krijgen, de mogelijkheden via relevante portals zijn onbeperkt, ook kun je gemakkelijk een trainer thuis of op kantoor bestellen. Deze trainers brengen niet alleen voldoende ervaring mee voor ems-training, maar ook de apparatuur die hiervoor nodig is.

Vooral personal trainers bieden een bezoek aan thuis en trainen vervolgens met hun klanten in hun vertrouwde omgeving. De bijpassende mobiele EMS-apparaten zijn relatief klein en passen in een sporttas of koffer. Maar individuele fitness- en EMS-studio´s sturen hun trainers ook naar de klant om een hogere klanttevredenheid en flexibiliteit te bieden. Let op: Voor de EMS training thuis,maar ook in gespecialiseerde studio´s, moet ervoor worden gezorgd dat de apparatuur originele apparatuur is om het best mogelijke resultaat van de training tegaranderen.

De EMS-training in eigen handen nemen

Zoals eerder vermeld, moet u uw eigen EMS-apparaat hebben voor een EMS training thuis zonder een trainer. In alle sporten, inclusief elektrische spierstimulatie, moet u ervoor zorgen dat u uw lichaam niet overweldigt en uzelf niet blootstelt aan het risico van overbelasting.

Het is precies te wijten aan de hoge effectiviteit dat een dergelijke overbelasting snel optreedt tijdens het gebruik van EMS-training, vooral als u de training uitvoert zonder getraind personeel. Daarom moet men altijd oppassen dat men zich niet te veel vertrouwt en zich op basis hiervan gaat overschatten - dan kan men dergelijke problemen gemakkelijk vermijden. En vergeet niet om veel water te drinken voor een EMS training.

Juist om deze reden is het raadzaam om te trainen met een ervaren trainer voor elke beginnende en zelfs competitieve atleet die hun lichaam en prestaties uitstekend kan beoordelen, vooral voor de eerste trainingen.

Voordelen voor EMS-training thuis:

 • Tijdflexibel
 • Ongeacht de openingstijden in studios
 • Hoge feel-good factor in vertrouwde omgeving
 • Geen vervelend gesleep, want alle dingen die je nodig hebt zijn thuis
 • Bij de aankoop van apparatuur is het goedkoper

Nadelen van EMS-training thuis:

 • Hogere prijzen voor een personal trainer of huisbezoeken
 • Hoge afleidingsfactor door alledaagse dingen
 • Training zonder professionele ondersteuning kan snel leiden tot overbelasting
 • Persoonlijke training betekent ook persoonlijke motivatie die op zichzelf kan ontbreken
 • EMS training thuis kan ook leiden tot letselrisico als gevolg van onzorgvuldigheid

Welke apparaten moet ik gebruiken voor thuisgebruik?

Als u EMS thuis wilt trainen, moet u er ook voor zorgen dat u het juiste apparaat gebruikt. Kortom, een onderscheidt professionele studio-apparatuur die het mogelijk maakt een hele lichaam opleiding en apparaten waarmee men individuele spierpassages thuis kan trainen, afhankelijk van welke doelen men eerder heeft gedefinieerd. Men onderscheidt in de studio EMS en EMA apparaten de uitleg kan hier worden gelezen. In het thuisgebied worden twee soorten apparaten onderscheiden: TENS en EMS stroomimpulsen. Veel van de kleine huishoudelijke apparaten bieden vele voordelen, als je thuis traint:

Afhankelijk van het programma, kan u zelfs een massage activeren, door de loop van de aangename elektrische impulsen, op zijn beurt pijnlijke spierspanningen kunnen worden losgemaakt of zelfs spieren in het gezicht of in de buik-been-billen regio kan worden getraind. De training thuis met dit type mini-apparaat is vele malen individueler, omdat de elektroden bevestigd kunnen worden aan verschillende punten, afhankelijk van het ontwerp.

Wat maakt een goed huis - EMS-apparaat?

Deze kleine EMS- of TENS-apparaten maken verschillende varianten van toepassingen mogelijk, waaronder:
 • Ontspanningsmassage
 • Activeringsmassage
 • Gezicht
 • Buik-been-billen-massage
 • Circulatiemassage
 • evenals veneuze massage, kloppende massage
 • Kloppende en grijpende massage
... en vele andere combinatiemassages. We zullen nu bespreken wat een goed EMS-apparaat maakt, maar laten we zeggen het aantal elektroden alles doet. Wat betekent dat? Er zijn apparaten met bijvoorbeeld 8 elektroden en 4 kanalen. De 8 elektroden worden in paren geappeleerd via 4 kanalen,zodat u een EMS spiertraining voltooien op een groot gebied. Afhankelijk van waar de focus van de training ligt, zal u de borst of rug bijna volledig bedekken. En vooral uw dijen, kuiten of armen synchroon trainen. Goede TENS - EMS combinatie apparaten zijn relatief goedkoop in vergelijking met de grote studio apparatuur of zelfs EMS pakken (voor thuisgebruik). De betaalbare apparaten beginnen bij 30 euro en gaan tot 180 euro, afhankelijk van hoeveel elektroden je kan bedienen met het apparaat.

Het EMS pak voor thuis?

Als u nu bloed hebt geroken na ons klein gespecialiseerd artikel en graag uw eigen EMS-apparaat voor thuis hebt, kunnen we de professionele versie aanbevelen als aanvulling op de kleine EMS- of TENS-apparaten, die na een intensieve uitleg en introductie het EMS-plezier naar uw thuis kunnen brengen. Momenteel zijn er 4 aanbieders die zich op de voorgrond van de HomeEMS begeven:
 • Easy Motion Skin - met´s werelds kleinste fitnessruimte
 • Visionbody - met de Home Edition - EMS-apparaat voor thuis
 • Stima WELL - RentalEMS - GRATIS EMS - voor thuis

Easy Motion Skin - ´s Werelds kleinste fitnessruimte

´s Werelds kleinste fitnessruimte? Het toverwoord hiervoor klinkt als "Easy MotionSkin" Hetapparaat voor particulieren, atleten, personal trainers. Niet alleen WDR of ORF verslagen erover, maar ook BILD DER FRAU en TV-Digital hebben allen een standpunt ingenomen en prezen de "Easy Motion Skin"- systeem > ´s werelds kleinste sportschool. Dus als je het zelf wilt uitproberen, kijk dan hier op emsstudios.nl en zoek een studio in de buurt die werkt met "Easy MotionSkin" pak en test het apparaat. En als u zelf geïnteresseerd bent in het apparaat en vragen heeft, helpen wij u graag verder.:

VRAAG naar de easy motion skin

eaglefit - EMS training zoals in de studio AT home NOW

Professionele, draadloze EMS-training in een EMS-stretchpak voor onderweg en thuis. Train je lichaam optimaal en in slechts 20 minuten per week met deze nieuwe trainingsmethode. Train waar en wanneer je wilt. Dankzij het draadloze EMS stretchpak ben je volledig vrij in je beweging, de bediening van de elektroden is eenvoudig te doen via onze gratis app. Beschikbaar voor Android en iOS. Het pak weegt niet veel en heeft velcro bevestigingsmiddelen in de borst. En als u zelf geïnteresseerd bent in het apparaat en vragen heeft, helpen wij u graag verder: VRAAG aan deeaglefit" stellen

VRAAG naar de easy motion skin

StimaWELL EMS - "Huur in plaats van kopen"

De eerste aanbieder wiens motto "HUUR EMS apparaat in plaats van kopen" is en dat ook voor thuis! HOMETRAINING - Sneller en comfortabeler naar uw trainingsdoelen met een ems training thuis of onderweg met uw eigen apparatuur. Het gecombineerde medium- en laagfrequente trainingsapparaat voor elektronische spierstimulatie biedt u een zachte maar intensieve methode om u snel en permanent in vorm te krijgen. Uw virtuele trainer zal u begeleiden door uw programma´s in seconden ... En als u zelf geïnteresseerd bent in het apparaat en vragen heeft, helpen wij u graag verder.

VRAAG naar de StimaWELL EMS

VISIONBODY - Home Edition

De speciaal ontwikkelde Home Edition van VISIONBODY is momenteel het meest interessante EMS thuissysteem op de markt! VISIONBODY heeft op professioneel gebied op indrukwekkende wijze bewezen dat draadloze EMS-training mogelijk is met volledige bewegingsvrijheid. Dit systeem is nu ook beschikbaar vanuit het comfort van uw eigen huis. De VISIONBODY Powersuit zit als een tweede huid en een echte "feel-good" voelt vanaf het moment dat je hem aanzet. Na een kleine introductie kan u meteen beginnen met trainen en na een korte tijd is er een aanzienlijke prestatieverhoging. Een positieve verandering van het lichaam, afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Het pak is gemakkelijk aan te trekken dankzij het materiaal en voelt goed op de huid. Dankzij de droge elektroden is "nat maken" niet nodig, zoals bij de Easy Motion Skin.. Via de app kunt u ook het pak per iPhone of Android besturen: 4 trainingsprogramma´s en 24 subprogramma´s zijn beschikbaar. De doos wordt draadloos bediend via Bluetooth, zoals bij de Easy Motion Skin, en bevestigd aan de powersuit. Geen gevoel van interferentie, geen bewegingsbeperking. De Visionbody EMS Home Edition is voor € 1.298,00 momenteel het goedkoopste EMS-apparaat voor thuisgebruik. Voor Kerstmis 2017 was er een speciale deal– de introductieprijs van SLECHTS 999,- tot 23.12.2017. Maar ook de reguliere prijs breekt alle records door lengtes, voor wie de normale prijs voor een bedraad apparaat kent! ... En als u zelf geïnteresseerd bent in het apparaat en vragen heeft, helpen wij u graag verder:

VRAAG naar VISIONBODY

Stand Visionbody 15.09.2020

VISIONBODY 2.5 ligt in de winkel. Productie is nu compleet in Duitsland. Volgens onze stand van zaken is de service rond Visionbody daadwerkelijk veranderd. De versie 2.o pakken worden geleidelijk vervangen door de 2.5 versie, een nieuw verbeterd pak met een andere plaat voor het apparaat, ook het pak past heel anders. Tests volgen op onze pagina onder Visionbody zelf. "VISIONBODY"

VISIONBODY

Het pak zelf is onlangs gestegen van 1285,- naar 1690,- naar 1490,- op 15.9.2020. Dit door de hoge productiekosten van de nieuwe ontwikkeling. Ons pak kwam binnen 5 werkdagen, wat een absolute verbetering is. LET OP, de prijs van 1490,- € is bruto plus BTW en verzendkosten die u daadwerkelijk betaalt: verzendkosten: 12,90 €

totaal: €1.502,57

Stand Visionbody 01.12.2019

VisionBODY heeft, voor zover bekend, de prijs 4 maanden geleden weer verhoogd, waardoor het pak nu weer 300 euro duurder is geworden. De laatste prijs was met het systeem 2.o 998,- Helaas, er is nog meer ongunstig nieuws voor: Ons pak is aangekomen met een beetje vertraging. LET OP, de prijs van 1285,- € is bruto plus BTW en verzendkosten die u daadwerkelijk betaalt: verzendkosten: 8,90 €

totaal: €1.293,90

Stand Visionbody 22.03.2018

De paaspromotie van VISIONBODY is uitgebreid, de prijs van 998,- € is weer beschikbaar. Vanwege de grote vraag besloot de producent de prijs in de kwartaalcyclus opnieuw te reduceren. De laatste kerstcampagne van 2017 was een groot succes. De levering was een beetje langer dan verwacht, zo werd in ieder geval gemeld door sommige kopers op tal van forums: goed product, slechte service? De levering van VISIONBODY had altijd knelpunten of problemen in het verleden, die niet noodzakelijkerwijs het product slechter maken. Ons pak kwam ook met een beetje vertraging. LET OP, de prijs van 998,- € is netto plus BTW en verzendkosten die u daadwerkelijk betaalt: verzendkosten: 12,90 €

totaal: €1.010,90

DE LINK NAAR HET AANBOD: https://visionbody.shop/ems-/133/

Meest gelezen artikels EMS


EMS nieuws en artikelen

We hebben momenteel nieuws EMS op training in ons magazine! Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste achtergronden op EMS en EMS.


  EMS Trefwoorden  share it

  Wat zijn de voordelen van EMS training?


  3 uur sporten binnen 20 minuten
  1.3 uur sporten binnen 20 minuten  Spieren trainen zonder zware gewichten
  2.Spieren trainen zonder zware gewichten


  Trainen met een personal trainer
  3.Trainen met een personal trainer

  Trainen zonder belasting op de gewrichten
  4.Trainen zonder belasting op de gewrichten
  Snel en direct voelbaar resultaat
  5.Snel en direct voelbaar resultaat

  In een korte tijdspanne sterker worden
  6.In een korte tijdspanne sterker worden  Partner van EMS-apparaten:

  Samenwerkingspartner van EMS apparaat Easy-Motion-Skin     Samenwerkingspartner van EMS apparaat E-Fit     Samenwerkingspartner van EMS apparaat XBody Samenwerkingspartner van EMS apparaat stimawellems
  Imprint & privacy // copyright 2012 - 2018 - emsstudios.nl