TOP 10 - toevoegingen

Ik wil een EMS training volgen:andere fabrikanten van apparaten

XBody

XBody: 1 apparaat - X-aantal mogelijkheden

De XBody Biedt X-aantal mogelijke toepassingen: het EMS-opleidingsapparaat past zich flexibel aan de respectieve lokale voorwaarden aan en werkt slim en efficiënt! PORT, NEWWAVE, WALL en FLOWR, wat schuilt achter deze namen? Heel eenvoudig: de XBody kan zeer eenvoudig door een stop-in systeem op verschillende ondersteuningen worden geïnstalleerd en biedt zo voor elke ruimte de aangewezen standplaats.

XBody PORT:

Neem het met u, zet het aan en begin
Met de PORT (standversie), wordt de XBody Klein en draagbaar.

XBody NEWWAVE

De klassieke standversie
NEWWAVE is de klassieke standversie. Ook hier wordt de XBody gewoon aangesloten.

XBody WALL:

Voor de laatste hoek
De WALL oplossing is een muurbevestiging die zeer goed in kleine ruimten past, aangezien er geen behoefte is om extra ruimte voor een standplaats tot stand te brengen.

De koningsklasse:

XBody Flower voor groepstraining
De XBody Flowr is gelegen in de koningsklasse: een eenvoudige variant die een absoluut effectieve EMS groepstraining voor maximaal drie personen op hetzelfde moment mogelijk maakt!

Vest en broek met maximaal 24 elektroden

Het pak bestaat uit een vest, een broek en tot 24 elektroden (12 controleerbare kanalen). De broek en het vest zijn zo verbonden dat de been-elektroden eigenlijk niet kunnen wegglijden. De broek en het vest kunnen in verschillende maten gecombineerd worden. Het pak is Unisex en biedt zowel voor vrouwen als mannen een zeer hoog draagcomfort en een zeer goede pasvorm. Door de individuele controle van de voorste en achterste dij-elektroden, is een absoluut gerichte training mogelijk in het beengebied. Het pak heeft drie verstelbare gebieden (zes elektroden) in het achterste gebied. Veel gebruikers loven de ‘groot-gebied elektroden’ in de lagere , middelste en ruggebieden, omdat dit de impuls zich beter doet verspreiden en zich niet alleen concentreert op een bepaald punt.

De speciale fixatie van de hals elektroden leidt tot het feit dat zelfs bij veeleisende oefeningen er altijd een contact is, en dus de elektrode op zijn plaats blijft. De kanaalopties kunnen worden gecontroleerd door speciale schouder- of kuitelektroden: Hier was XBody de eerste aanbieder om deze schouder-elektroden aan te bieden.

Onderhoud, zorg en garantie

Elke elektrode wordt individueel verwijderd en kan zo op elk ogenblik tijdens de opleiding worden geruild (b.v. met van een ander bestaand kostuum). Als gevolg, biedt het pak de trainer altijd een 100% prestaties. XBody Biedt haar klanten een 5-jarige garantie op de elektroden, waardoor de slijtagekosten tot een minimum beperkt worden. De elektroden zitten in genaaide katoenen zakken die individueel kunnen worden gewassen, dit vereenvoudigt onderhoud aanzienlijk, omdat niet noodzakelijkerwijs het hele pak moet worden gewassen. Daarnaast is er de verfrissing-spray, die het mogelijk maakt de elektroden in te spuiten na elke trainingssessie. De anders typische geurvorming die kan optreden tijdens een EMS training is wat XBodyGebruikers willen missen. Daarom creëerde XBody een pak dat alles wat een trainer en de gebruiker kunnen willen van een pak combineert: een pak dat het in zich heeft!

XBody is het enige bedrijf in de markt dat een 5-jaar garantie aanbiedt op de elektroden in het pak. Door de combinatie van het bovendeel en de broek heeft het een zeer goede pasvorm en is het wegglijden van de been-elektroden is praktisch onmogelijk. Door de individuele controle van de boven-, als lagere been-elektroden en de facultatieve schouder-elektroden is met de XBody een absoluut individuele opleiding mogelijk. De elektroden kunnen afzonderlijk worden verwijderd. Als een elektrode defect is, kan het rechtstreeks worden uitgewisseld met die van een ander pak.

Eigenschappen van XBody

Ervaring met XBody


XBody

Meer informatie voor XBody ?


controlenummer:16145900

Onze studio's met apparatuur van XBody op emsstudios.nl

Partner van EMS-apparaten:

Samenwerkingspartner van EMS apparaat Easy-Motion-Skin     Samenwerkingspartner van EMS apparaat E-Fit     Samenwerkingspartner van EMS apparaat XBody Samenwerkingspartner van EMS apparaat stimawellems
Imprint & privacy // copyright 2012 - 2018 - emsstudios.nl