TOP 10 - toevoegingen

Ik wil een EMS training volgen:andere fabrikanten van apparaten

E-FIT

Het E-Fit effect

Bij klassieke EMS apparaten voelen de signalen dikwijls aan als een elektrische kramp. Doordat E-Fit enerzijds met de I.S.T. technologie en anderzijds met unieke impulsenwerkt, voelen de signalen zeer comfortabel aan als een rollende massage / contractieover de spieren. Dit zonder te moeten inboeten aan kwaliteit van de spiercontractie!

Ontdek meer over de EMS en IST technologie hieronder!

I.S.T. technologie: Maakt EMS trainingen gezond en aangenaam

De E-Fit apparatuur gebruikt de EMS technologie. EMS is een gevestigde en ontwikkelde techniek die gebruik maakt van elektrische impulsen en die teruggaat tot 1791. EMS staat voor “Electro Musculaire Stimulatie”. Bij E-FIT hebben we de EMS-technologie ingezet om een ​​5e generatie apparatuur te produceren.

Meer recent zijn er onderzoeken gepubliceerd in de European Journal of Applied Physiology om het gebruik ervan te onderbouwen in spiertraining. Het heeft momenteel brede therapeutische en cosmetische voordelen toegepast door

 • Artsen
 • Kinesisten
 • Topsporters
 • Personal trainers
 • Afslankstudio’s
 • Schoonheidsspecialisten

Hoe werkt elektrostimulatie?

Beweging is niets anders dan een spiercontractie die op gang komt door middel van een opdracht vanuit de hersenen. Die opdracht wordt vertaald in zwakke elektrische signalen. Het centrale zenuwstelsel stuurt deze signalen door via de zenuwvezels tot aan uw spieren.

E-Fit maakt gebruik van dit natuurlijk principe. De E-Fit computer vervangt uw centraal zenuwstelsel (hersenen en ruggenmerg). Via verschillende e-pads (elektrodenpads) worden de elektrische signalen verstuurd naar uw spieren. Een spiercontractie gegeven door een impuls van buitenaf, is veel intenser dan u dit zelf kan genereren.

18x efficiënter dan 1,5 u fitnessen!

Met de EMS training worden er nog meer spieren gericht & tegelijkertijd aangesproken. Bovendien bereikt het ook dieper gelegen spieren die anders nauwelijks geprikkeld worden bij een gewone training. Bij een normale training van 90 minuten spreekt u slechts 30% van de spieren aan. Bij een E-Fit training train je in slechts 20 minuten 90% van uw spieren. Bovendien worden ook de dieperliggende (en meest verwaarloosde & moeilijk te trainen) spierengetraind.

Zonder EMS stimulatie, zouden eerst de trage spiervezels geactiveerd worden en erna de snelle spiervezels. Met E-Fit bereik je beide type spiervezels even snel. Hierdoor zijn langere trainingstijden niet nodig. Bent u vermoeid? Dan zal je ook zelf geen mooie contractie kunnen maken. E-Fit wordt nooit moe, dus krijg je ook dan mooie volledige spiercontracties. De intensiteit van de verschillende spiergroepen worden apart geregeld waardoor uw probleemzones extra aangepakt kunnen worden.

Dus meer & doeltreffende resultaat in minder tijd!

Unieke EMS impulsen

E-Fit werkt op een veilige en natuurlijke manier d.m.v. de I.S.T. technologie.
Daarnaast kun je iedere impuls naar uw eigen wensen instellen (contractietijd, relaxatietijd, frequentie, diepte, …). Doordat veiligheid & kwaliteit bij E-Fit voorop staat, is E-Fit als enigste EMS apparatuur toegestaan in Amerika!

I.S.T. technologie: ga voor veiligheid!

Bij klassieke EMS apparaten voelen de signalen dikwijls aan als een elektrische kramp. Doordat E-Fit enerzijds met de I.S.T. technologie en met unieke impulsen werkt, voelen de signalen zeer comfortabel aan als een rollende massage / contractie over de spieren. Dit zonder te moeten inboeten aan kwaliteit van de spiercontractie!

Dankzij de Impulse-Shift Technology (IST) geven de E-Fit apparatuur een lagere hitte- en impuls belasting in het lichaam. Dit maakt de E-Fit

 • Veiliger
 • Efficiënter
 • En veel aangenamer

Vergeleken met andere EMS apparatuur.

IST is ontwikkeld door E-Fit ingenieurs, en is een unieke methode dat de impulsen in tijd verschuift. De essentie van de I.S.T. technologie is de spreiding van impulsen gegenereerd door de afzonderlijke kanalen, d.w.z., de stimulatie van het lichaam gebeurt slechts op één punt op een gegeven ogenblik. Doordat de zorgvuldige frequenties merkt de klant deze tijdverschuiving niet op en voelt hij alle zones tegelijk.

Voordelen van de impulse shift technologie

Het grootste voordeel is dat de kruis-impulsen tussen de kanalen kunnen worden geëlimineerd. Hierdoor werk je veilig met uw klanten. Dit zorgt er ook voor dat dit een zeer comfortabel gevoel heeft t.o.v. andere EMS apparatuur. Een ander groot voordeel is dat de elektrische stroom die gestuurd wordt naar het menselijk lichaam - zelfs door alle 12 kanalen tegelijkertijd – gelijk is aan de kracht van slechts één kanaal.

M.a.w. de geleverde prestatie van het apparaat, zelfs wanneer deze worden uitgevoerd op topniveau, is max. 3,5 Watt (i.p.v. 42 Watt bij klassieke toestellen) rekening houdend met de impulspieken en de intervallen, is de werkelijke belasting slechts 0,06 Watt RMS, waardoor het uniek is onder andere apparaten op de markt.

Eigenschappen van E-FIT

Ervaring met E-FIT


E-FIT

Meer informatie voor E-FIT ?


controlenummer:16145951

Onze studio's met apparatuur van E-FIT op emsstudios.nl


Ik wil een EMS training volgen:andere fabrikanten van apparaten

Future Fitness

Future fitnesssuite, app en box

Er zijn momenteel veel geavanceerde pakken op de markt voor de EMS Training en ook de EMS Home Training.. Future Fitness kenmerkt zich momenteel door het concept: bestaande technologie, maar verbeterd en geoptimaliseerd. De voordelen van draadloze EMS-technologie liggen op de voorgrond: bewegingsvrijheid en hygiëne! Future Fitness combineert dit en geeft ons een beetje meer: elektroden en vrijheid. De gebruikelijke persoonlijke pakken hebben tussen de 18 en 20 elektroden, die vasthangen aan het gehele pak en niet uitbreekbaar zijn. Hier verslaat het pak twee vliegen in één klap: latissimus en deltoideus elektroden. Het pak heeft 22 elektroden en 4 uitbreidingen op armen en benen. Dit ingenieuze pak komt uit een gespecialiseerde werkplaats! Gemaakt in Rusland en met Duitse distributeur - Allemaal vanuit één productiefaciliteit! De fabrikanten zelf zeggen het: Future Fitness biedt een professioneel high-end product dat de EMS-markt naar een nieuw niveau zal tillen. Naast de draadloze technologie die we al kennen van andere apparaten, is er ook een ander duidelijk voordeel: Design! Het materiaal kan worden aangepast aan een klantspecifiek ontwerp in vorm en kleur, dat hier in land soms slecht kan worden uitgevoerd, omdat de producties in de multi-propagandale samenstelling worden geproduceerd en geen kleurenwijzigingen toegestaan zijn. Hier verslaat Future Fitness alles op lengte. Veel kleurrijke en bedrijfsspecifieke aanpassingen kunnen worden gemaakt in de Russische workshops, trouw aan het Moto: de klant is koning.

Hier zijn enkele KeyFacts over de Future Fitness SUITE

 • Ultralicht gewicht 450 gram
 • Slijtarme, elastische high-tech stof
 • stevig aangesloten en anatomisch ondersteunde elektroden
 • 22 hoofd- en 4 hulpelektroden
 • latissimus en deltoidus elektroden (deltaspier, schouderspier)
 • Kleuren en design kunnen door klanten zelf worden gekozen
 • Wasbaar in de wasmachine: Maximale draaisnelheid: niet meer dan 600 rpm
 • Verwachte Fitnesspak leven is 6.000 minuten
 • Extra elektroden bijvoorbeeld: Kalveren

Hier zijn enkele KeyFacts over de Future Fitness Application BOX

De Future Fitness Box is een krachtige, moderne, compacte, lichte en bovenal een betrouwbare en multifunctionele bedieningsbox die kan worden opgeladen met USB. Ergonomisch ontwerp in combinatie met een grippy compact om het trainingsproces te garanderen en te voltooien.
 • compact, klein, licht: 190 gram
 • Opladen via USB-oplaadkabel
 • Beschermende bekleding voor veilige training
 • Uitgebreide en compacte maar eenvoudig te begrijpen, geïntegreerde programma´s

Gemakkelijk te hanteren en geweldig om te begrijpen: De Future Fitness App

De Future Fitness App is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar overtuigt ook met een gebruiksvriendelijke en zelfverklarende interface, die de gebruiker gemakkelijk en snel naar de training leidt. Het kiezen van een programma en het starten van de training, dat is wat je wilt en dat is precies wat de app doet. Elke individuele spiergroep kan worden gecontroleerd. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de trainingstijd, polsduur en pauzelengte tijdens de training te wijzigen, zoals bij de Future Fitness APP.

De feiten van de Future Fitness APP liggen voor de hand:

 • Eenvoudig en gratis iOS downloaden
 • meervoudige en huidige update (gratis)
 • van gewoon klassieke tot individuele instelling
 • verschillende parameters kunnen worden gewijzigd: puls, frequentie, stijgingstijd, trainingsduur
 • Individuele of groepstraining met maximaal 8 personen tegelijk
 • afzonderlijke controle van de voor- en achterkant van de ledematen
Het product uit Rusland overtuigt in zijn rijkdom aan mogelijkheden en zijn individuele inzet voor de gebruiker.

Eigenschappen van Future Fitness

Ervaring met Future Fitness


Future Fitness

Meer informatie voor Future Fitness ?


controlenummer:16145951

Onze studio's met apparatuur van Future Fitness op emsstudios.nl

Partner van EMS-apparaten:

Samenwerkingspartner van EMS apparaat Easy-Motion-Skin     Samenwerkingspartner van EMS apparaat E-Fit     Samenwerkingspartner van EMS apparaat XBody Samenwerkingspartner van EMS apparaat stimawellems
Imprint & privacy // copyright 2012 - 2018 - emsstudios.nl