Ik wil een EMS training volgen:

emsstudios.nl > EMS-Magazin


Na Corona annulering van Keulense fitnessbeurs: Fibo vindt plaats in oktober
... Ik train hier EMS !

Na Corona annulering van Keulense fitnessbeurs: Fibo vindt plaats in oktober

´s Werelds grootste fitnessbeurs in Keulen werd afgelast vanwege het Coronavirus. VOLG NU DE UPDATES!

Keulen, onze favoriete vakbeurs, ´s werelds grootste vakbeurs op het gebied Gesondheid, fitness en wellness is afgelast. Maar maak je geen zorgen, de beurs zal plaatsvinden.

UPDATE FIBO 2020 gaat digitaal

FIBO 2020 lanceert een digitaal offensief - FIBO 2020 wordt van 1 oktober tot 2 oktober online gelanceerd onder de claim OUR DIGITAL FITNESS EXPERIENCE, de vakbeurs is uitgesteld voor dit jaar.

Ervaar de eerste digitale FIBO met topmerken, zweetinducerende workouts, heerlijke kooksessies en spannende influencertalks! - ALLEEN OP INSTAGRAM en FACEBOOK!

Net als veel andere industrieën, hebben we geleerd van de pandemie. "Alles zal anders zijn", onder deze claim moeten tal van beurzen buige en streven naar het publiek te houden, ondanks Corona. Met een rijk gevuld programma worden FIBO-liefhebbers nu digitaal uitgerust :)

"OUDE INFORMATIE OVER FIBO"

FIBO zal worden gelanceerd in oktober als een beurs - Alleen de beursbezoekers hebben toegang tot de Streaming die virtuele FIBO@home ervaringen aanbiedt.

NIEUWE DATUM: 1 - 3 oktober 2020.

Grote opluchting bij FIBO: Met het besluit van de Noordrijn-Westfaalse bondsregering dat stipuleert dat vanaf 30 mei beurzen weer mogen plaatsvinden, werd ook de koers uitgezet voor de uitvoering van de FIBO. Dit betekent dat ´s werelds grootste vakbeurs voor fitness, wellness en gezondheid, die eind februari werd uitgesteld tot de nieuwe datum, als beurs kan plaatsvinden. Helaas moet FIBO dit jaar gesloten blijven voor het particuliere publiek.

Back to Business: Beurs vanaf donderdag tot en met zaterdag

"Na de sluiting van de afgelopen maanden, die grote delen van de industrie existentieel heeft getroffen, is de beslissing voor FIBO een signaaleffect. Het zal volledig onder het teken van een heroriëntatie zijn, waaruit impulsen voor revitalisering voortkomen. Dit maakt het des te belangrijker om de markt te betreden met een ´speciale editie´ voor de reguliere FIBO 2021", zegt Silke Frank, die de afgelopen weken in veel gesprekken met klanten en verenigingen heeft gezien hoe groot de behoefte en de behoefte aanback-to-businessinitiatieven is.

FIBO vindt in principe altijd plaats in april, meestal rond 2-5 april in het Beurscentrum van Keulen. Meer dan 1.1oo exposanten en 15o.ooo bezoekers uit meer dan 130 landen komen erheen. De aantallen nemen van jaar tot jaar toe en maken van Keulen een fitnessbolwerk.

Nu is gebeurd waar SARS of terroristische aanslagen niet in geslaagd zijn, omwillen van de angst over het CoronaVirus, zal FIBO voor de eerste keer moeten worden verplaatst. Precor-President en Amer Sports Executive Rob Parker spreekt klanten en partners toe met een persoonlijke brief: "Vanwege ernstige zorgen over COVID-19 hebben we de moeilijke beslissing genomen om niet als exposant deel te nemen aan FIBO 2020 in Keulen. We zijn teleurgesteld, maar we hebben deze beslissing genomen uit bescherming voor onze klanten, medewerkers, partners en hun families. Het hele team hoopt dat de dreiging van het coronavirus snel zal afnemen in alle landen," staat er.

NIEUWE FIBO-DATUM: 1 tot 4 oktober 2020

Veel beurzen zijn deze dagen gesloten, uitgesteld of afgelast. Het beurscentrum in Keulen heeft onlangs de hardwarebeurs die gepland staat voor 1.3.2020 afgezegd. Verdere annuleringen: Analytica in München, Data Festival in München, Hannover Messe, Hub.berlin en Big-Data.AI Summit, Tube in Düsseldorf, boekenbeurzen en zelfs de ITB zijn het slachtoffer geworden van het Coronavirus. De angst voor besmetting is groot en vooral in ons gebied van het EMS is het gemakkelijk te begrijpen dat de toestroom van bezoekers en exposanten uit alle landen het risico enorm kan verhogen.

Ook het aantal bezoekers zou sterk krimpen als de beurs op dat moment zou plaatsvinden. Nadat de organisatoren de oorspronkelijke datum van de Keulense fitnessbeurs Fibo in april annuleerden vanwege de verspreiding van het coronavirus, is er nu een nieuwe datum voor de FIBO. Dit jaar vindt deze plaats van 1 tot en met 4 oktober 2020. Er wordt op gewezen dat de gezondheidsautoriteiten van Keulen ook aanbevolen hadden om voorlopig geen beurzen met internationale deelname te houden. Volgens de organisator blijven reeds gekochte tickets geldig.

Meest gelezen artikels EMS


EMS nieuws en artikelen

We hebben momenteel nieuws EMS op training in ons magazine! Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste achtergronden op EMS en EMS.


  EMS Trefwoorden  share it

  Wat zijn de voordelen van EMS training?


  3 uur sporten binnen 20 minuten
  1.3 uur sporten binnen 20 minuten  Spieren trainen zonder zware gewichten
  2.Spieren trainen zonder zware gewichten


  Trainen met een personal trainer
  3.Trainen met een personal trainer

  Trainen zonder belasting op de gewrichten
  4.Trainen zonder belasting op de gewrichten
  Snel en direct voelbaar resultaat
  5.Snel en direct voelbaar resultaat

  In een korte tijdspanne sterker worden
  6.In een korte tijdspanne sterker worden  Partner van EMS-apparaten:

  Samenwerkingspartner van EMS apparaat Easy-Motion-Skin     Samenwerkingspartner van EMS apparaat E-Fit     Samenwerkingspartner van EMS apparaat XBody Samenwerkingspartner van EMS apparaat stimawellems
  Imprint & privacy // copyright 2012 - 2018 - emsstudios.nl