TOP 10 - toevoegingen

Ik wil een EMS training volgen:

EMS Training in
Rotterdam


We hebben 1 EMS-Studio voor Rotterdam en omgeving gevonden


Trein in Rotterdam EMS?

Meer informatie over: Rotterdam

Rotterdam – Zuid-Holland

Rotterdam is een havenstad in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Rotterdam heeft iets minder dan 635.000 inwoners, waarmee het na Amsterdam de op een na grootste stad van Nederland is en van groot belang is voor het verkeer door de grootste zeehaven van Europa. Met tentoonstellingen van oude scheepsmodellen en andere maritieme tentoonstellingen herschept het Maritiem Museum de zeevaartgeschiedenis van de stad. In Delfshaven uit de 17e eeuw zijn er mogelijkheden om te winkelen op de gracht. Hier is ook de bedevaartkerk, waar de pelgrims de laatste dienst vierden voordat ze naar Amerika vertrokken. Rotterdam werd bijna volledig verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog en is bekend sinds de wederopbouw van het futuristische moderne stadsbeeld.

Wat betekent EMS-training in Rotterdam ?

Rotterdam was een van de eerste centra voor EMS-trainingen. De hoofdstad lijkt een snelle factor te zijn bij het bevorderen van EMS-training. Het dagelijkse leven van Rotterdamer is niet alleen hectisch, maar wordt ook gekenmerkt door tijd en moeite, soms is er gewoon niet genoeg ruimte voor sport en vrije tijd, de focus ligt hier vooral op: werk, gezin en kinderen; de verantwoordelijkheid die het leven vormt. Omdat de EMS-training komt zoals geroepen, minimale tijd voor maximaal succes en vooruitgang, kan je meteen de EMS-training achter de oren pakken als antwoord! Of niet? Nee, de perfecte EMS-training is niet alleen in Rotterdam , want ook bestaat er de persoonlijke training en uw eigen persoonlijke EMS-trainer. De persoonlijke EMS-trainer is niet alleen beschikbaar in elke Rotterdamse EMSstudio, maar ook als een onafhankelijke EMS-personal trainer voor thuis. Maar daarover nu meer.

Bereik uw doelen met EMS-training, ook in Rotterdam

Zitten we dicht bij uw doel: magerder worden, spieren opbouwen, uw rug versterken, of energieker worden? Voordat we samen een proef met EMS gaan doen, komt er een gesprek waarin je ons je probleemgebieden, klachten of zelfs je wensen vertelt. Het mooie is dat je niet alleen je doelen kunt bespreken met de trainer in Rotterdam , maar ze ook kunt aanpakken.

EMS biedt vele mogelijkheden en voordelen:

  • Volledige lichaamstraining voltooien
  • Training in de kortste tijd (20-30 minuten)
  • Spieropbouw in de kortste tijd
  • lichaamsgewicht verliezen
Andere factoren:

  1. gewrichtsontzienende training zonder gewichten
  2. hoge dichtheid van EMS-studio´s in Rotterdam
  3. persoonlijke training op maat
  4. Vermindering van rugklachten


Je trainer geeft je voedingsadviezen en traint je minstens één keer, maximaal twee keer met EMS in je regio Rotterdam . Maak je geen zorgen, de innovatieve technologie achter EMS is niet gevaarlijk en wordt al behoorlijk erkend in de geneeskunde. Met de gerichte stimulatie van de spieren op dat moment werden atleten getraind in de revalidatie, die na een blessure fysiek beperkt waren. Het doel was om spieren te behouden en op te bouwen. Deze techniek wordt vandaag ook gebruikt voor onze EMS-training van 20 tot 25 minuten. Het opbouwen van spieren, het vergroten van je uithoudingsvermogen en maximale kracht is net zo goed onderdeel van de aanpak als bij de zwangerschapsregressie bij vrouwen.op emsstudios.nl u kunnen interesseren Top problemen:Partner van EMS-apparaten:

Samenwerkingspartner van EMS apparaat Easy-Motion-Skin     Samenwerkingspartner van EMS apparaat E-Fit     Samenwerkingspartner van EMS apparaat XBody Samenwerkingspartner van EMS apparaat stimawellems
Imprint & privacy // copyright 2012 - 2018 - emsstudios.nl