Ik wil een EMS training volgen:

emsstudios.nl > EMS-Magazin


KLEDING voor EMS Training - Functionele emskleding
... Ik train hier EMS !

KLEDING voor EMS Training

Functionele emskleding en functioneel ondergoed voor de EMS-Training

Tijdens de EMS-trainingstraining is het goed ademende kleding te dragen. De EMS-pakken en functioneel ondergoed zijn hier perfect voor. De sportcombinatie bestaat uit een driekwart mouwshirt en driekwart beenbroek (broeklengte kort "Radler" of over de knie). Meestal bestaat het pak uit de volgende materialen: katoen, spandex, polyamide. Deze materialen bieden comfort en functionaliteit tijdens de training. Bovendien beschermt het functionele ondergoed de huid en koelt het de huid af, omdat men hier geen contact heeft met de elektropaden. Ze zijn verkrijgbaar in maten van XS tot XXL. De hoofdleverancier is Miha Bodytec.

Maak je geen zorgen - als je een proef doet, hoef je dit functionele ondergoed niet te kopen. Er zijn twee opties die van tevoren kunnen worden verduidelijkt in een gesprek of telefoongesprek. Afhankelijk van of een proefopleiding in uw regio mogelijk is en of er kosten zijn gemaakt, wordt de kleding altijd opgenomen in de eerste training. In zeldzame gevallen betaal je 5 euro huur. Deze huurprijs wordt alleen in rekening gebracht als u besluit lid te worden. Het functionele ondergoed is niet duur vanuit het perspectief van een atleet met iets minder dan 40 tot 50 euro. Niet-sporters raken ook in het zweet - zoals bij elk kledingstuk, zijn de prijzen vergelijkbaar. Kijk goed naar Idealo, advertenties of Ebay voor goedkopere modellen. Het is ook de vraag naar vreemde kledij waard, omdat je niet in elke EMS Studio ermee kunt trainen. Het is echter belangrijk om te vermelden dat het speciale EMS-kleding moet zijn, omdat een legging en een lang T-shirt van H&M en Co. op geen enkele manier geschikt zijn voor EMS-training.

Onze ervaring met het functioneel ondergoed van EMS

Na bijna twee jaar kunnen we het volgende zeggen: bij gebruik van het functionele ondergoed voor meer dan twee jaar is dit nog steeds comfortabel om te dragen, maar je kunt duidelijk een bleke tint zien in het grijs. Maar het kan er nog steeds mee door. Het wasgoed is iets stugger geworden, maar nog steeds comfortabel om te dragen. Het bestede geld van 40 euro was een waardevolle investering. Als we vandaag de prijs vergelijken, is deze niet veel veranderd en stabiel gebleven. Nu we het onderwerp van naderbij hebben behandeld, hebben we meer kleinere aanbieders opgemerkt die dit functionele ondergoed aan een vergelijkbaar prijsbereik distribueren. Of de kwaliteit even goed is, kunnen we niet beoordelen. Maar het ondergoed van Miha Bodytec zal zeker doen wat het belooft!

Verschil EMS und EMA kledij

Volgens ons onderzoek zijn er verschillen in de apparaten zelf. Harnassen zijn bijvoorbeeld al geïntegreerd in de INTEGRA-reeks met amplitrain en wassen is niet nodig. Overigens is het EMS-ondergoed compatibel met apparaten van bodytec, amplitrain, easy-motion en anderen.

Meest gelezen artikels EMS


EMS nieuws en artikelen

We hebben momenteel nieuws EMS op training in ons magazine! Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste achtergronden op EMS en EMS.


  EMS Trefwoorden  share it

  Wat zijn de voordelen van EMS training?


  3 uur sporten binnen 20 minuten
  1.3 uur sporten binnen 20 minuten  Spieren trainen zonder zware gewichten
  2.Spieren trainen zonder zware gewichten


  Trainen met een personal trainer
  3.Trainen met een personal trainer

  Trainen zonder belasting op de gewrichten
  4.Trainen zonder belasting op de gewrichten
  Snel en direct voelbaar resultaat
  5.Snel en direct voelbaar resultaat

  In een korte tijdspanne sterker worden
  6.In een korte tijdspanne sterker worden  Partner van EMS-apparaten:

  Samenwerkingspartner van EMS apparaat Easy-Motion-Skin     Samenwerkingspartner van EMS apparaat E-Fit     Samenwerkingspartner van EMS apparaat XBody Samenwerkingspartner van EMS apparaat stimawellems
  Imprint & privacy // copyright 2012 - 2018 - emsstudios.nl