Ik wil een EMS training volgen:

emsstudios.nl > EMS-Magazin


Kosten van de EMS-training – prijzen van elk aanbieder
... Ik train hier EMS !

Kosten van de EMS-training – prijzen van elk aanbieder

Hoe duur kan een EMS-training zijn en wat voor kosten kan ik in totaal verwachten?

Tijdens de studiotest is ons iets opgevallen: de prijs! Er bestaan grote verschillen tussen de prijzen, als ook een hoeveelheid aanbiedingen waarmee de studio’s lokken.

Maar is een EMS-training altijd duur? Hierbij is het noodzakelijk zich af te vragen: wat krijg ik bij een prijs van circa 15 euro geboden? EMS wordt net als een highclass personal training aangezien. Echter drukken enkele studio’s de prijzen door lokaanbiedingen en proeflessen omlaag, om welke reden prijzen boven de 20 euro moeilijk zijn te houden. De prijzen in Nederland variëren tussen de 15 en 30 euro, wat zeker groot potentieel openlaat! Enkele studio’s bieden proeflessen aan die helemaal gratis zijn - van advies en voorlichting tot training en EMS-kleding. Aan de andere kant zijn er studio’s die alleen voor een proefles tussen de 15 en 30 euro berekenen. In Ostenrijk, in het bijzonder Wenen, lag bij ons praxistest de goedkoopste studio bij 14,95 euro en de hoogste studioprijs bij zegge en schrijve 69,95 euro voor een highclass EMS-training. Echter was in de 69,95 euro ten minste sauna inbegrepen!

Verdere kosten van de EMS-training

EMS train je niet even kort. Je wordt opgenomen in de studio. Dat betekent je krijgt een introductie, een uitgebreide voorlichting, als ook de personal proefles. Als je dan beslist de training te maken, komen nog kosten voor opname en technisch ondergoed bovenop. Meestal liggen de setup- of opnamekosten tussen de 10 en 50 euro, zelden erover. Bij enkele studio’s blijven deze kosten helemaal uit. Het erop volgende kostenpunt, welk bijna overall een rol speelt, is het aanschaffen van EMS-kleding, om de EMS-training überhaupt te kunnen doorvoeren. Dit bedrag is echter relatief normaal en varieert, afhankelijk van de EMS-aanbieder, tussen 29,95 euro en 49,95 euro.

De mobile EMS-training thuis

Echter zijn er ook mensen, die om verschillende redenen geen zin in een studio hebben. Voor deze mensen zijn er ook in het EMS-bereik alternatieven – mobiele personal trainers, die huisbezoeken aanbieden. Denk hier niet meteen aan schaamte. Er zijn bijvoorbeeld ook oudere mensen, die beweging nodig hebben, maar voor wie het niet mogelijk is om naar een fitnessstudio te komen. Handige, mobiele EMS-apparaten en een goed opgeleide fitnesstrainer kunnen dan een oplossing zijn. Wie voor de training niet in een studio wil gaan, bestelt gewoon een mobiele EMS-trainer die onmiddellijk langs kan komen en de training samen met je in jouw woning of huis doorvoert. Dit is vooral een zinvol alternatief voor iedereen, die niet meer alle bewegingen kan meedoen. Betreffend een training bij je thuis moet je circa 35 tot 60 euro per sessie inplannen. Bij het praxistest was de trainer voor ca. 20 minuten voorstelling en 25 minuten training bij ons.

Meest gelezen artikels EMS


EMS nieuws en artikelen

We hebben momenteel nieuws EMS op training in ons magazine! Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste achtergronden op EMS en EMS.


  EMS Trefwoorden  share it

  Wat zijn de voordelen van EMS training?


  3 uur sporten binnen 20 minuten
  1.3 uur sporten binnen 20 minuten  Spieren trainen zonder zware gewichten
  2.Spieren trainen zonder zware gewichten


  Trainen met een personal trainer
  3.Trainen met een personal trainer

  Trainen zonder belasting op de gewrichten
  4.Trainen zonder belasting op de gewrichten
  Snel en direct voelbaar resultaat
  5.Snel en direct voelbaar resultaat

  In een korte tijdspanne sterker worden
  6.In een korte tijdspanne sterker worden  Partner van EMS-apparaten:

  Samenwerkingspartner van EMS apparaat Easy-Motion-Skin     Samenwerkingspartner van EMS apparaat E-Fit     Samenwerkingspartner van EMS apparaat XBody Samenwerkingspartner van EMS apparaat stimawellems
  Imprint & privacy // copyright 2012 - 2018 - emsstudios.nl