TOP 10 - toevoegingen

Ik wil een EMS training volgen:andere fabrikanten van apparaten

Easy Motion Skin

DE VOLGENDE GENERATIE EMS-TRAINING

De Easy Motion Skin ® maakt van ultramoderne technologieën de meest efficiënte en eenvoudige workout van onze tijd. Draadloze EMS-training van de volgende generatie op elk gewenst moment en overal. Dankzij geavanceerde, intelligente materialen en hightech componenten maakt Easy Motion Skin ® een nieuwe, vrije vorm van EMS-training mogelijk. Elke klant wordt individueel en persoonlijk voorbereid door gekwalificeerde EMS-trainers voor de juiste en verantwoorde afhandeling van Easy Motion skin ®.

GRATIS IN ELKE BEWEGING

Easy Motion skin® maakt maximale bewegingsvrijheid mogelijk. Beperkende factoren zijn Bluetooth® en zeer elastisch MotionSkin van vroegere tijden. Kracht, cardio-of metabolisme-oefeningen in statische of dynamische vorm, in combinatie met klassieke trainingsmethoden, kunnen binnen-en buiten worden uitgevoerd. Een extern energie aanbod is niet nodig.

Details over de Easy Motion Skin ® pak zelf:

EMS-de taal van uw lichaam

Elektromuskelstimulation (EMS) stimuleert tot 90% van uw spieren gelijktijdig en evenwichtig. Dynamische EMS training is tot 20 keer efficiënter dan een klassieke workout. Easy Motion skin ® maakt maximale bewegingsvrijheid mogelijk. Restrictieve bekabeling is een onderdeel van het verleden dankzij Bluetooth®. Alle 16 paren van elektroden op de borst, armen, buik, benen, nek, bovenste rug, onderrug en billen zijn opgenomen in het pak en kunnen worden bediend door de app in paren. Door de hoge elasticiteit van de antibacteriële high-tech vezels wordt een unieke pasvorm bereikt. De gebruikte materialen zijn licht, slijtvast, duurzaam & wasbaar. Door middel van strakke huid, gepatenteerde droge elektroden, is er geen extra bevochtiging van de MotionSkins en geen extra functioneel ondergoed vereist.

De PowerBox

De Powerbox Is het hart, de elektriciteitscentrale, van de Easy Motion skin ®. Dankzij een reeks geavanceerde innovaties binnen de Powerbox is draadloze EMS training vandaag mogelijk. Door middel van Bluetooth® verbinding met de app wordt de sterkte van de impuls bediend, processen van de opleidingsprogramma's opgevolgd, evenals diverse controlemetingen uitgevoerd. De vooraf gedefinieerde impulsen van de trainingsprogramma's worden gevestigd in de wetenschappelijk bewezen, laag-frequentie stimulus waaier tussen 70Hz en 100Hz. de moderne, ultra-lichte lithium-ion batterij zorgt voor meer dan 30 trainingen per lading en heeft een levensduur van meer dan 700 oplaadcycli. Met de juiste zorg, kan de moderne lithium-ion batterijen 700 tot 1.000 keer opladen voordat een verlies van stroom merkbaar is.

Eigenschappen van Easy Motion Skin

Ervaring met Easy Motion Skin


Easy Motion Skin

Meer informatie voor Easy Motion Skin ?


controlenummer:16145907

Onze studio's met apparatuur van Easy Motion Skin op emsstudios.nl

Partner van EMS-apparaten:

Samenwerkingspartner van EMS apparaat Easy-Motion-Skin     Samenwerkingspartner van EMS apparaat E-Fit     Samenwerkingspartner van EMS apparaat XBody Samenwerkingspartner van EMS apparaat stimawellems
Imprint & privacy // copyright 2012 - 2018 - emsstudios.nl