TOP 10 - toevoegingen

Ik wil een EMS training volgen:andere fabrikanten van apparaten

Antelope

... 's werelds eerste Muscle Activating Sportswear

Bij Antelope maakt men een onderscheid tussen mannen en vrouwen en de verschillende varianten van EMS kleding. Van het onderhemd aan de koningsklasse wordt het kostuum aangeboden aan de klant met het materiaal en de stroomkostuums van EMS. De Antilope.Suit inclusief Antilope.Booster (8-kanaals) is het koningsproduct van het bedrijf Antelope. Net als bij andere producten zorgt een bepaald aansluitsysteem voor de nodige elektriciteit! Hart van het systeem is de booster xxxxx. De Antelope.Suit is in de ware zin van geen kostuum, maar overhemd en broek, gescheiden, dit zorgt voor een Basisplaat voor de aansluiting shirt met de 8-kanaals Booster.

Voordelen van Antelope

Hemd en broek (compressie stof van 54% polyamide, 36% polypropyleen, 10% Elastan) zijn antibacterieel en ademend, maar ook wasbaar op 30 graden, wassyclus of met de hand wassen. De 16, of zelfs 18 elektroden, zijn in het shirt inbegrepen: buik, borst, nek, rug, bovenste armen, evenals in de korte broek in: been biceps, quadriceps, billen. De Antelope is een hoogtepunt en heel uniek. CALF.GUARDS waarmee je je kuitspieren trainen. Geïntegreerde siliconen elektrodes worden in het systeem gestoken met behulp van twee externe textielen kabels met magnetische aansluiting. De app zelf biedt vijf verschillende trainingsprogramma's (warm up, uithoudingsvermogen, kracht, cool down, relax) en is te installeren op IOS en Android. De batterij gaat maximaal vier uur mee. De booster kan worden geregeld via de smartphone of tablet app.

Eigenschappen van Antelope

Ervaring met Antelope


Antelope

Meer informatie voor Antelope ?


controlenummer:15944980

Onze studio's met apparatuur van Antelope op emsstudios.nl

Partner van EMS-apparaten:

Samenwerkingspartner van EMS apparaat Easy-Motion-Skin     Samenwerkingspartner van EMS apparaat E-Fit     Samenwerkingspartner van EMS apparaat XBody Samenwerkingspartner van EMS apparaat stimawellems
Imprint & privacy // copyright 2012 - 2018 - emsstudios.nl