TOP 10 - toevoegingen

Ik wil een EMS training volgen:andere fabrikanten van apparaten

Miha Bodytec

Miha Bodytec- De EMS-apparatuur fabrikant

De hoofdzetel van Miha Bodytec GmbH (BVBA) is in Gersthofen. Miha Bodytec staat voor ideeën en precisie-deze twee typisch Duitse kenmerken zijn altijd het startsein voor een product "Made in Germany". De wereldwijde uitstekende reputatie verplicht Miha Bodytec GmbH. De BVBA ontstond in 2007 uit miha Maschinen GmbH, die al meer dan 40 jaar innovatieve producten voor sport en gezondheidszorg ontwikkelt en produceert.

Miha Bodytec is de premiumfabrikant die full-body stimulatie (EMS) bekend heeft gemaakt en altijd met veel know-how en passie. Het bedrijf heeft de markt tot het punt gebracht waar het vandaag staat en biedt elke commerciële aanbieder van EMS opleidingen een uitgebreide servicepakket dat helpt om succesvol te zijn en om zich te positioneren in de toekomstige “EMS” markt. Miha Bodytec is ondertussen vertegenwoordigd in meer dan 30 landen en breidt zich dynamisch uit. EMS training met Bodytec is een garantie voor buitengewone, snelle en tastbare resultaten. Dit is de tijdgeest!

EMS apparatuur: Miha Bodytec I en de Bodytec II

De geïntegreerde transponderkaart maakt het mogelijk om individuele applicaties en trainingsdoelen te compileren – met een druk op de knop zijn deze op elk moment beschikbaar. Zo is dit systeem een andere garantie voor de gerichte "personal training" met miha Bodytec. Maximale luxe met minimale inspanning.

  • Aluminium behuizing van hoge kwaliteit
  • Transponder technologie/RFID
  • Virtuele coach
  • Geschikt voor updates
  • Networkable
  • 10 kanalen
  • Docking station
  • Batterij (optie)

De werking van Bodytec is revolutionair: agonist en antagonist, evenals de diepere spieren, worden gelijktijdig gestimuleerd door elektrische impulsen. Als gevolg hiervan kunnen specifieke spiergroepen en het hele lichaam worden opgeleid op een zachte en effectieve manier. Binnen een zeer korte tijd, zijn successen zichtbaar en tastbaar. Bodytec is het allround trainingsapparaat voor verschillende toepassingsgebieden.

Elektroden & ondergoed

Plug en Play. Volgens dit principe werkt miha Bodytec. Ontworpen als een modulair systeem, kunnen alle spiergroepen individueel worden geactiveerd van kop tot teen: de functievest bevat elektroden in de bovenste en onderste rug, buik en borst, de heupgordel stimuleert de bilspieren, en de arm- en beenpads stimuleren de respectievelijke arm- en beenspieren volledig. Verkrijgbaar in verschillende maten, belooft de functievest de meest accurate pasvorm. Bandjes met Quick-release systemen zorgen voor de meest aangename behandeling. Kleed je om en ga aan de slag.

Eigenschappen van Miha Bodytec

Ervaring met Miha Bodytec


Miha Bodytec

Meer informatie voor Miha Bodytec ?


controlenummer:15944991

Onze studio's met apparatuur van Miha Bodytec op emsstudios.nl

Partner van EMS-apparaten:

Samenwerkingspartner van EMS apparaat Easy-Motion-Skin     Samenwerkingspartner van EMS apparaat E-Fit     Samenwerkingspartner van EMS apparaat XBody Samenwerkingspartner van EMS apparaat stimawellems
Imprint & privacy // copyright 2012 - 2018 - emsstudios.nl